Vodič kroz najbolje karnevale u 2023.

Uživajte u slavlju života i kreativnosti na nekim od najboljih karnevala u svijetu. Karnevalska sezone je vrhunac zabave i veselja, a svaka zemlja ima svoj jedinstveni način proslave. U ovom članku istražujemo neke od najzabavnijih karnevala u 2023. godini, uključujući Veneciju, Samobor, Villach i Opatiju. Bilo da ste obožavatelj kreativnih kostima, uličnih zabava ili karnevalskih parada, ovi karnevali će vas sigurno oduševiti.

Detaljnije

Odmor na jezerima

Mir, tišina, privatnost, priroda… I izolacija. Ima li popularnijih riječi u ova vremena. Sve to možete pronaći uz neka od predivnih jezera.

Detaljnije

Jesenski užitak i obnova energije u termama

Ne morate čekati godišnji odmor kako biste se odmorili i relaksirali. Dovoljan je jedan vikend ili samo jedan dan za bijeg od rutine. A taj kratki odmor znači puno za vaše zdravlje.

Detaljnije

Postsezona u Hrvatskoj - Luksuzni odmor za povoljnu cijenu

U Hrvatskoj se možemo odlično provesti u bilo koje doba godine. Tradicionalno se razdoblja putovanja mogu podijeliti u tri godišnja doba: predsezona, sezona i postsezona.

Detaljnije

Stavite svoju fokus na ono najvažnije - Zdravlje

Prevencija je pola zdravlja. Ako ste do sada posjećivali liječnika samo kad vas je nešto zaboljelo ili bi vas uhvatila viroza, vrijeme je da svojem tijelu priuštite „tehnički“ pregled. Preventivni pregledi važni su kako bi se otkrile bolesti koje nemaju početnih simptoma, na vrijeme započelo liječenje te spriječile komplikacije.

Detaljnije

Wellness opuštanje - odmor za dušu i tijelo

Ubrzani način života nas toliko izmori da nam je godišnji odmor potpuno neophodan. Ali i slobodni vikendi dobro dođu. Ponekad nema boljeg načina da se opustimo, posvetimo sebi i napunimo baterije od odlaska u wellness. Opuštanje u hidromasažnim bazenima ili saunama, masaže i razni tretmani lica i tijela odličan su način na koji možete odmoriti dušu i tijelo.

Detaljnije

Ljeto u Dalmaciji po odličnim cijenama

Dalmacija je najveća i najpoznatija povijesna hrvatska regija. Smještena na krajnjem jugu Hrvatske pa je to prostor sunca, toplog mora, maslina, vina, ribe i pjesme, jednom riječju iskonski Mediteran, Mediteran kakav je to nekad bio. Pogledajte vrlo široku ponudu hotela u Dalmaciji i odaberite onaj koji odgovara vašim potrebama

Detaljnije

Ljetna hrana - gastro fantazija

Upravo ljeti dolazi najviše do izražaja sva ljepota boja koju nudi priroda. Uz izvrstan okus, šarenilo voća i povrća na tanjuru nudi se i paleta nutrijenata i fitonutrijenata koji pružaju zdravstvene blagodati od zaustavljanja štetnih slobodnih radikala i protuupalnog djelovanja do snižavanja kolesterola.

Detaljnije

Ponude putovanja za ljeto 2021 - Kontinentalna Hrvatska i Jadran

S prvim danom mjeseca lipnja uvedene su tzv. COVID-putovnice na razini Europske unije. Dobivat će ih i svi oni koji su primili barem prvu dozu nekog od cjepiva odobrenih u EU, ali tu je i niz drugih pogodnosti za sve ostale, te za same hrvatske domaćine. One su regulirane u okviru kampanje „Safe stay in Croatia“ („Siguran boravak u Hrvatskoj“) za pripremu turističke sezone.

Detaljnije

Doček Nove 2017. godine u najljepšim europskim gradovima

Novogodišnja noć je nešto posebno - Čarobna, magična, a mnogi je zovu i najluđa. Čekamo trenutak kada sebi i svojim bližnjima želimo bolju i uspješniju, sretniju i veseliju. Vrijeme za proslavu, ali zašto ne biste to vrijeme iskoristili za razgledavanje nekog predivnog grada? Doživite blještavost lampiona, novogodišnje osvjetljenje, vatromet i pune gradske trgove u Beogradu, Bratislavi, Barceloni, Pragu, Skopju, Budimpešti… Dajsve.com vam je i ove godine prikupio nabolje destinacije za najluđi provod i pravu avanturu u jednom od europskih gradova po vrlo povoljnim cijenama.

Detaljnije
Na vrh